VIDEO Lucrările pe tronsonul de autostradă Sibiu – Boiţa, realizate în proporție de 90%

Data:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu-Piteşti sunt mai aproape de finalizare, în condițiile în care progresul fizic al lucrărilor pe şantierul Secţiunii 1 Sibiu-Boiţa a ajuns la 90%.

Tronsonul Sibiu – Boița are o lungime de 13,17 kilometri, iar pe traseul acestuia s-au construit până în prezent opt poduri, pasaje si viaducte și două noduri rutiere la intersecţia cu drumurile naţionale.

Potrivit ministrului Transporturilor, pe șantier se execută în prezent lucrări de așternere a asfaltului, montarea parapetului de protecție și a împrejmuirilor, trasarea marcajelor, realizarea conexiunii cu Varianta de Ocolire Sibiu, realizarea bretelelor la Nodul Rutier Sibiu, racordarea cu DN 7, vopsirea structurilor și montarea rosturilor de dilatare.

Constructorul secțiunii Sibiu – Boița este Porr Construct. Valoarea contractului este de 613 milioane de lei, iar termenul de finalizare este aprilie 2023. Acest tronson de autostradă are șanse mari de a fi deschis traficului rutier în acest an.

YouTube video

Citește și: EXCLUSIV Scriitoarea Rana Soleimani, despre protestul femeilor din Iran: Școlile și universitățile au devenit un abator

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...