luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO: Ministrul Educației nu exclude varianta ca școlile să fie redeschise, indiferent...

VIDEO: Ministrul Educației nu exclude varianta ca școlile să fie redeschise, indiferent de incidența cazurilor de coronavirus

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat miercuri că nu exclude varianta ca școlile să fie redeschise, indiferent de incidența cazurilor de coronavirus. Aceasta a transmis că se fac în fiecare zi analize și că siguranța și sănătatea copiilor și a cadrelor didactice este prioritară.

În urmă cu doar o zi și Klaus Iohannis a recunoscut că se fac analize pentru redeschiderea graduală a școlilor în zone cu focare de COVID-19.

„În cadrul Ministerului Educației, zilnic, facem analize. Solicităm din partea Inspectoratelor Școlare informații cu privire la numărul de școli care își continuă învățarea fie în scenariul 1, fie în scenariul 2, fie în scenariul 3.  Facem aceste colectări de date tocmai pentru că ne dorim să informăm corect opinia publică. Prin urmare, la momentul acesta, trebuie să ne gândim serios la ce înseamnă siguranța și sănătatea copiilor, a personalului și în același timp, totuși, trebuie să continuăm și învățarea”, a declarat Monica Anisie, într-o conferință de presă organizată în Teleorman.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE