VIDEO Nicolae Ciucă: România este pe primul loc la numărul de femei aflate în topul managementului companiilor

Data:

Premierul Nicolae Ciucă a declarat vineri, la Cluj, cu prilejul conferinţei de lansare a iniţiativei „Women in Tech”, sub egida Innowave Summit 2022, că România este pe primul loc în Europa la numărul femeilor aflate în topul managamentului companiilor.

Femeile aflate în topul managementului companiilor, felicitate de premier

Prim-ministrul le-a mulțumit participantelor la eveniment pentru ambiție.

„ Am văzut că România este pe primul loc la ceea ce înseamnă numărul de doamne și domnișoare aflate în topul managementului companiilor (…). Faptul că vă implicaţi şi aveţi această participare consistentă în tot ceea ce şi-au propus autorităţile locale să realizeze în municipiul Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj, este pentru noi un motiv ne bucurăm să vedem că există șansă, există speranţă şi vă în curajăm să creşteţi numărul doamnelor şi domnişoarelor în toate aceste proiecte, pentru că perspectiva dumneavoastră este , cu siguranță,diferită de a bărbaţilor, în anumite locuri, în altele este cât se poate de congruentă”, a spus premierul.

Participarea premierului Nicolae-Ionel Ciucă la conferința de lansare a inițiativei ”Women in Tech”, sub egida Innowave Summit 2022:

Conferință de presă susținută de premierul Nicolae-Ionel Ciucă, la Cluj-Napoca:

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: