marți, 24 mai 2022
AcasăNewsletterVIDEO Oamenii milionarului Mohammad Murad, prinși de poliție în timp ce ar...

VIDEO Oamenii milionarului Mohammad Murad, prinși de poliție în timp ce ar fi dat mită electorală la Mangalia

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, și membri din echipa sa de campanie ar fi fost prinși de polițiști în timp ce dădeau mită electorală oamenilor chiar în ziua votului.

Candidatul a fost reclamat că ar fi scos banii din portbagaj și îi înmâna alegătorilor, mituindu-i să îl voteze la alegerile locale 2020.

„În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. 

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției”, se arată într-un comunicat al Poliției Constanța. 

Mangalia: Oamenii milionarului Murad, prinși de poliție în timp ce ar fi dat mită electorală

Oamenii din echipa de campanie a milionarului ar fi fost prinși de polițiști în timp ce ar fi dat mită alegătorilor în ziua votului, relatează Gândul. Cei doi au refuzat să deschidă portierele mașinii atunci când polițiștii le-au cerut acest lucru. Ulterior, au fost conduși la secție.

La fața locului a intervenit și candidatul Mohammad Murad, care, de asemenea, nu ar fi vrut să își deschidă mașina atunci când polițiști i-au solicitat acest lucru. Inclusiv milionarul a fost dus la secție.

Mohammad Murad mai are un dosar penal pentru modul cum a acționat în campania electorală, respectiv pentru coruperea şi inducerea în eroare a alegătorilor. Concret, ar fi distribuit persoanelor vârstnice din zona Neptun si Olimp carnete care imită carnetele de economii CEC, ce aveau trecute pe ele suma de 10.000 de lei, respectiv numele candidatului independent Mohammad Murad.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE