luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterVIDEO | Orban: Medicul erou de la Piatra Neamț a început tratamentul...

VIDEO | Orban: Medicul erou de la Piatra Neamț a început tratamentul în Belgia

Premierul Românie ține o conferință de presă referitoare la tragedia din Piatra Neamț, unde 10 pacienți au decedat și mai multe cadre medicale au fost grav rănite. 

Ludovic Orban a oferit foarte puține informații referitoare la ce s-a întâmplat în seara de sâmbătă, 14 noiembrie. Acesta a mai spus că Parchetul General va prelua cauza.

Însă, Premierul României, Ludovic Orban a ținut să le atragă atenția jurnaliștilor români, să nu mai sune la spitalul din Belgia unde medicul care a salvat mai mulți pacienți este internat.

„Despre medicul erou de la Piatra Neamț pot să vă spun că a ajuns la Spitalul Militar din Astrid (Belgia), a fost preluat, i s-a evaluat starea de sănătate, este în tratament.

Am o rugăminte pentru reprezentanții mass-media: Nu mai sunați direct la spital, la secția respectivă, la Centrul pentru Arși, pentru că literlamente prietenii belgieni care i-au acordat sprijin imediat ne-au semnalat că există un bombardament a jurnaliștilor asupra activității. Îi rog pe cei din mass-media să nu mai sune pentru că nu fac altceva decât să deranjeze.

Suntem ținuți permanent în legătură cu starea de sănătate, este îngrijit în cele mai bune condiții, ne rugăm pentru domnul doctor. Spitalul are cele mai ridicate standarde în materie de arși”, a declarat Ludovic Orban.

Luat la întrebări de jurnaliști de ce după cinci ani de la tragedia de la Colectiv, România nu are încă unități medicale specializate și dotate la standarde înainte pentru cei arși, Orban a început să vorbească despre proiectele pentru care a cerut finanțare și ce măsuri a luat guvernul în ultimele luni pentru lupta cu COVID-19.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE