VIDEO. Parte dintre hunedoreni bea apa ce mai rămâne pe țeavă. Operatorul nu are ”gaură în program” « gddhd.ro

Data:

Peste 500 de metri din conducta care asigură alimentarea cu apă a unei părți din județul Hunedoara este ciuruită. Și pansată. Situația este aceeași de circa trei ani. Toată această perioadă societatea subordonată Consiliului Județean Hunedoara, nu a avut niciun disconfort. Motivul dezastrului: indolența și insolența. 

Veche, de 42 de ani

580 de metri din conducta care alimentează cu apă parte dintre locuitorii din zona Hațegului stă să crape. Ciuruită ca după un război serios, conducta a fost pansată de către ”proprietar”. Popice de lemn sunt înfipte în găurile apărute în magistrala de apă pentru ca aceasta să nu se transforme într-o fântână arteziană.…

Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: