duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterVIDEO Rover-ul Perseverance al NASA a parcurs primii 6,5 metri pe Marte...

VIDEO Rover-ul Perseverance al NASA a parcurs primii 6,5 metri pe Marte în 33 de minute

NASA a anunţat că rover-ul Perseverance şi-a rotit cu succes roţile pe planeta Marte pentru prima dată de la asolizarea din urmă cu două săptămâni, deplasându-se câţiva metri, transmite AFP.

Perseverance a reuşit să facă o fotografie a urmelor propriilor roţi pe solul marţian, care a fost publicată de NASA. În total roverul, care are dimensiunea unui SUV mare, a parcurs şase metri şi jumătate în 33 de minute.

„Nu cred că am fost vreodată atât de fericită să văd urme de roţi”, a declarat într-o conferinţă de presă Anais Zarifian, inginera responsabilă cu mobilitatea roverului din cadrul Laboratorului de propulsie cu jet al NASA.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE