luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateVIDEO | Rudele pacienților de la Boli Infecțioase Constanța au ajuns în...

VIDEO | Rudele pacienților de la Boli Infecțioase Constanța au ajuns în fața spitalului: ”Au murit arși ca șobolanii după ce că au suferit atât cu boala asta, COVID. De ce să moară arși, într-o moarte așa urâtă? De ce e atâta incompetență?”

Rudele pacienților internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța au ajuns în fața instituției vineri, la două ore de la izbucnirea incendiului devastator soldat cu moartea a nouă persoane internate la Terapie Intensivă.

Oamenii și-au strigat nemulțumirile în lacrimi, printre ei aflându-se și rudele victimelor decedate:

”De ce să moară arsă, într-o moarte așa urâtă?”, a întrebat retoric fiica unei victime, care a venit la spital alături de mătușa sa.

Rudele victimelor incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Citește articolul integral pe G4Media.ro

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE