joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO Situație îngrijorătoare pe șantierul Autostrăzii A3 Transilvania

VIDEO Situație îngrijorătoare pe șantierul Autostrăzii A3 Transilvania

Imagini cu drona de pe șantierul Autostrăzii Transilvania. Constructorii de la Stranco au dispărut aproape în totalitate de pe șantier.

Situație îngijorătoare pe șantierul Autostrăzii A3 Transilvania între Chețani și Câmpia Turzii. Asociația Pro Infrastructura atrage atenția la faptul că constructorul Straco este cvasi-inexistent, iar subcontractorii neplătiți au plecat sau sunt pe cale să o facă.

„După deschiderea nodului rutier de la Chețani, cei de la Straco au dispărut aproape în totalitate din șantier, iar subcontractorul pe partea de structuri Baxcom nu a fost plătit pentru lucrările executate și a părăsit lucrarea”, scrie API.

Potrivit asociației , doar subcontrolul pe partea de terasament mai este mobilizat, în present. Dar în lipsa plăților și a aprovizionărilor cu materiale din parte Straco, în scurt timp va intra în incapacitate de a plăti taxe sau salarii și de a asigura materiale în șantier.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE