sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterVIDEO Șofer din Iași, împușcat mortal de polițiști, după o urmărire de...

VIDEO Șofer din Iași, împușcat mortal de polițiști, după o urmărire de zeci de kilometri

Un șofer ieșean care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost împușcat, iar ulterior a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un șanț, ajungând în cele din urmă să își piardă viața.

În cursul zilei de joi, 17 decembrie, polițiștii de la secția nr. 3 Poliție Rurală Popricani din județul Iași au primit trei apeluri la 112 prin care li s-a comunicat că un conducător auto este sub infleunța băuturilor alcoolice.

„Cel mai apropiat echipaj de poliţie de zona indicată a reperat autovehiculul în trafic, însă la vederea acestuia, conducătorul auto a demarat în trombă. Ulterior, bărbatul a oprit pentru scurt timp autoturismul acroşând autospeciala de poliţie, continuându-şi apoi deplasarea. Întrucât conducătorul auto se îndrepta spre judeţul Botoşani, poliţiştii ieşeni au solicitat sprijin colegilor din acest judeţ, care au intervenit de îndată”, au precizat autoritățile ieșene.

Sofer impuscat mortal de politisti in Botosani

Sursa video: Cineva / Youtube

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani (IPJ) au precizat că un echipaj din orașul Flămânzi a fost sesizat de polițiștii din cadrul IPJ Iași că se află în urmărirea unui autoturism care nu a oprit la semnalele lor. Bărbatul a fost urmărit de polițiștii ieșeni aproximativ 80 de kilometri.

„Trei echipaje de poliţie aflate în teren, pe raza oraşului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenţionat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către poliţişti. S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior înspre pneurile autoturismului”, se precizează în comunicatul IPJ Botoşani.

Astfel, în urma focurilor de armă, autoturismul a intrat într-un șanț de pe marginea drumului, fiind chemat un echipaj medical la fața locului. Membrii echipajului au încercat resuscitarea acestuia, însă au fost nevoiți să declare decesul. Bărbatul avea 35 de ani și era din comuna Popricani, din județul Iași. (Mădălina OLARIU)

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, care acoperă activitatea spitalelor din Iași, cât și a instituțiilor locale cu implicații în aceste domenii.A făcut parte timp de opt ani din redacția revistei Opinia Studențească, unde a fost reporter, șef de departament și secretar general de redacție, fiind responsabilă de identificarea de noi subiecte, redactarea și editarea știrilor, reportajelor, interviurilor sau ale altor cronici, precum și de coordonarea activităților reporterilor redacției.Totodată, este licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având și un master în tehnici de producție editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE