joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterVIDEO | Tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești ar putea fi...

VIDEO | Tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești ar putea fi deschis circulației până la sfârșitul anului 2022

Autostrada Sibiu – Pitești tronsonul 1 între Sibiu și Boița se apropie de 30% stadiu fizic, ritmul lucrărilor fiind unul extrem de bun, potrivit reprezentanților Asociației Pro Infrastructură. În ritmul actual, există toate șansele să circulăm pe primii kilometri ai Autostrăzii Sibiu – Pitești până la finalul anului 2022, estimează Asociația Pro Infrastructura.

„Pe partea de terasamente subcontractorul Dimex a profitat la maxim de vremea prielnică și a ajuns la 13-14 mii de metri cubi puși în operă zilnic.

Autostrada A1 Sibiu-Pitești lotul 1 - octombrie 2020

În zona debleului principal de la Tălmaciu de unde se transportă materialul de umplutură pentru mare parte din șantier s-a început relocarea stâlpilor de înaltă tensiune.

La structuri se execută elevațiile podurilor și viaductelor principale, se finalizează ultimele podețe, iar la viaductul din zona localității Veștem au fost ridicate deja majoritatea grinzilor.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE