duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO Un funcționar nu a venit 9 luni la serviciu. Avea o...

VIDEO Un funcționar nu a venit 9 luni la serviciu. Avea o unghie încarnată. Nu a putut fi dat afară

Un angajat al Primăriei Câmpulung Muscel a lipsit 9 luni de la serviciu. Când a fost confruntat de primar, acesta a invocat ba o operație pentru o unghie încarnată, ba o durere la coloană. Apoi a recunoscut că nu îi place să muncească.

Un angajat al Primăriei din Câmpulung Muscel nu a mai venit la serviciu de când a început pandemia. A intrat în concediu medical și și-a acoperit absențele cu documente. Într-o zi le-a spus colegilor că s-a îmbolnăvit şi dus a fost.

Nu doar că a lipsit aproape un an, dar a mai avut și curajul să vină în audiență la noul primar al orașului, Elena Lasconi, ca să îi ceară alt post. Discuția dintre cei doi a fost surprinsă într-un reportaj al Digi24

Discuția dintre primarul Elena Lasconi și angajat a avut loc la jumătate lui ianuarie. În ciuda absenței sale îndelungate, funcționarul nu poate fi dat afară. Iar acum s-a întors liniștit la serviciu.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE