joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO Un tramvai a izbit 6 mașini care așteptau la semafor

VIDEO Un tramvai a izbit 6 mașini care așteptau la semafor

Un tramvai a lovit mai multe mașini care așteptau la semafor pe linia sa de deplasare, într-o intersecție din centrul orașului Iași.

Accidentul a avut loc astăzi, 16 martie, în jurul prânzului, în zona fostului Hotel Europa, iar vatmanul a spus că nu a putut să oprească din cauză că nu au mai ținut frânele, urmând să se stabilească dacă acesta a fost motivul.

Inițial tramvaiul a lovit o mașină care încerca să întoarcă, ducând astfel la un accident în lanț în care au fost implicate autovehiculele și de pe benzile alăturate.

În urma accidentului, una dintre persoanele implicate a rămas blocată în mașină, fiind nevoie de intervenția pompierilor cu un echipaj de descarcerare. Femeia nu a fost rănită grav, era conștientă și cooperantă, însă a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați despre un eveniment care a avut loc pe raza municipiului Iași, o coliziune între un tramvai și mai multe autovehicule, a rezultat o singură victimă – conducătoarea unui auto transportată la spital. Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative, în cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Compania de Transport Public Iași va demara o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele producerii accidentului, tramvaiul implicat fiind transportat la depou.

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, care acoperă activitatea spitalelor din Iași, cât și a instituțiilor locale cu implicații în aceste domenii.A făcut parte timp de opt ani din redacția revistei Opinia Studențească, unde a fost reporter, șef de departament și secretar general de redacție, fiind responsabilă de identificarea de noi subiecte, redactarea și editarea știrilor, reportajelor, interviurilor sau ale altor cronici, precum și de coordonarea activităților reporterilor redacției.Totodată, este licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având și un master în tehnici de producție editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE