VIDEO Un tren militar a deraiat în județul Brașov

Data:

Un tren de marfă a deraiat vineri seara între Brașov și Sighișoara. CFR Călători a anunțat că incidentul a avut loc între stațiile Cața și Beia, circulația trenurilor realizându-se pe un singur fir.

Potrivit clubferoviar.ro, trenul care a deraiat avea indicativ militar.

În circulația trenului de marfă nr. 66358,  cu indicativ militar, operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, s-a produs deraierea penultimului vagon de al doilea boghiu.

Deraierea a avut loc la ora 20,30, pe raza Regionalei Brașov, pe Magistrala 300, pe secția de circulație Brașov – Sighișoara (linie dublă, electrificată), pe firul 2 de circulație, la ieșirea din stația CF Beia.

Între Brașov și Sighișoara se desfășoară lucrări de modernizare a căii ferate, cu fonduri europene.

Deraierea survine la cinci zile după accidentul feroviar de la Roșiori de luni dimineața și în contextul căruia Autoritatea de Siguranță Feroviară Română a cerut verificarea personalului cu atribuții de siguranța circulației, măsură contestată de sindicate, informează clubferoviar.ro.

Citește și: Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare pentru Putin, din cauza crimelor de război din Ucraina

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: clubferoviar.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.