duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVIDEO Vaccinul AstraZeneca sau Pfizer și Moderna? „Alegeți între un costum de...

VIDEO Vaccinul AstraZeneca sau Pfizer și Moderna? „Alegeți între un costum de schi sau un cojoc și niște izmene”

Răzvan Cherecheș, expert și profesor în sănătate publică la UBB, a explicat ce trebuie să faci dacă vaccinurile împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech și Moderna nu sunt disponibile, dar vaccinul AstraZeneca, cel cu o eficacitate mai mică, este disponibil.

Multă lume se întreabă dacă ar trebui să aștepte ca vaccinurile Pfizer și Moderna să fie iar disponibile sau să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca. Cel din urmă are o disponibilitate mai mare în România, în momentul de față, dar încredere populației în el este mai mică din cauza gradului mai scăzut de eficacitate.

Profesorul Universității Babeș Bolyai (UBB), Răzvan Cherecheș, a făcut o comparație între vaccinarea anti-COVID-19 cu un vaccin disponibil și îmbrăcatul pentru a ieși afară la -10 grade Celsius. El susține că clujenii ar trebui să se vaccineze, chiar dacă se vor imuniza în procent de 82,4% față de celelalte două vaccinuri, care au o eficacitate de 94-95%.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE