miercuri, 25 mai 2022
AcasăRețeaVIDEO: Zgomot infernal în Murgeni, orașul ocupat de polițiști după bătăile dintre...

VIDEO: Zgomot infernal în Murgeni, orașul ocupat de polițiști după bătăile dintre țigani. Percheziții și rețineri « ziaruldeiasi.ro

Trupele speciale ale Poliției și Jandameriei, împreună cu procurori au făcut duminică peste 20 de percheziţii în oraşul Murgeni, județul vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni. Localitatea a fost declarată „zonă specială de siguranţă publică”, după ce în urmă cu câteva zile sute de persoane s-au bătut în stradă, într-un conflict de proporții.Peste 40 de persoane au fost reținute.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE