sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterVideochat-ista cu sparanghel, ajutată să intre ilegal la racla Sfintei Parascheva de...

Videochat-ista cu sparanghel, ajutată să intre ilegal la racla Sfintei Parascheva de un polițist cu care s-a pozat

„Polițistul din imagine este foarte ocupat să facă un selfie cu experta in videochat erotic Oana Lovin, care taman anul acesta, din smerenie și credință în Dumnezeu, s-a gândit să vină în pelerinaj la Sfânta Parascheva, împreună cu colega ei de circ stradal, Codruța Cerva”, scrie pe pagina de Facebook Reset.

„Agentul din imagine nu doar s-a limitat să se fotografieze cu diva, ci le-a condus până la raclă, „pe scurtătură”, pe cele două drept-credincioase „de ocazie” venite de la București, încălcând măsura restrictivă aplicată pelerinilor din afara Iașului.

După aceea, știm ce a urmat: câțiva agitatori au făcut scandal în fața Mitropoliei, s-au imbrincit cu jandarmii suficient cât să incite spiritele, pentru ca apoi autoritățile să cedeze”, mai scrie în postare.

Poliția din Iași face acum verificări pentru a stabili în ce condiții au intrat cele două în zona restricționată, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Oana Elena Lovin se prezintă pe Facebook drept ”@FataCuSparanghel · Personalitate jurnalistică”, iar notorietatea ei a crescut după mitingul ”anti-dictatură” din 18 mai organizat după impunerea restricțiilor în data de 15 mai. Pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE