Vidul numit Iohannis | Revista22

Data:

spot_img

Vidul numit Iohannis. Bilanțul mandatelor lui Iohannis este unul pe măsura goliciunii interioare a personajului: un fiasco.

Mandatele președintelui Iohannis sunt un dezastru, nu doar că megacoaliția pe care a moșit-o nu a făcut nicio frântură de reformă, așa cum a sunat unul dintre pretextele formării ei, dar regresul se vede oriîncotro întorci capul- de la Educație, Administrație, Sănătate, Justiție și până la degradarea vertiginoasă a clasei politice. Adică, în zonele-cheie ale unui stat.

Citește și: Forumul Judecătorilor din România (AFJR) renunță la dialogul cu Comisia Europeană pe care o acuză de înțelegeri politice

42,40% dintre elevii din rural nu au obținut media 5 la Evaluarea Națională

E suficient să te uiți la dezastrul de la Evaluarea Națională, unde 42,40% dintre elevii din mediul rural nu au reușit să obțină media 5, la minciuna frumos împachetată a bacalaureatului cu a lui rată de promovare de 78% datorată subiectelor ușoare, operație de cosmetizare comandată de ministra Deca și ai ei experți.

Este încununarea nefericitei Românii educate.

Ca să nu mai discutăm despre problema plagiatorilor, care se bucură de impunitate grație modificărilor legislative făcute de aceeași obedientă Ligia Deca, de ignobilele manevre ale lui Nicolae Ciucă pentru a-și salva „onoarea“ de plagiator.

Președintele nu suflă o vorbă despre această realitate pe care a patronat-o cu abilitatea unui păpușar.

Administrația s-a umflat până la refuz de clientelă de partid, crapă pe la cusături de tot felul de neaveniți, iar rezultatele se văd în primul rând în disprețul cu care sunt tratați cetățenii, în pafarismul măsurilor economice și în creșterea deficitului.

Citește și: Premieră pentru Statele Unite după 5 decenii. Primele alegeri fără Bush, Clinton și Biden la Casa Albă

Așa-zisa reformă a Administrației, adică reducerea cheltuielilor anunțată cu surle și trâmbițe de premierul Ciolacu, a fost praf în ochi.

E deja clar că la scurt timp după alegeri vor crește taxele și se va introduce impozitul progresiv.

Președintele Iohannis nu a luat niciodată atitudine față de politizare și ratarea angajamentelor luate în momentul în care guvernul PSD-PNL a mărit fiscalitatea.

Cât despre Justiție, cabinetele Ciucă-Ciolacu au reușit să facă ferfeniță legislația, fix așa cum visau Dragnea și ai lui, cu concursul neprețuit al Curții Constituționale.

Continuarea în Revista22

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ebihoranul.ro)

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. ‘iohannis…vid…fiasco…”____–____da, dar cu damfuri de neamtz! Doar damfuri, altfel mai toata lumea s-a lamurit, avem de’a face cu celebra zicere, „Lucru nemtesc, legat cu sarma!”///2- „…ciuca… vid”___–__macar cu damfuri autohtone, ” de Plenita”,/Unde i-a crescut gushitza!”, iar despre „carte” si eu ma indoiesc ca un asa individ este in stare sa scrie o carte in adevaratul sens al cuvantului, probabil partea lui este simpla mazgaleala, pe care „editorii”, corectorii, etc., se chinuie sa-i dea o forma si un sens…Ca se va vinde, f probabil „da” si nulitatii iohanice i s-a vandut, Romania are inca milioane de lingai …///-II- „iohanis….Semn ca nu a invatat mare lucru…”___–___Mai jos un comentariu de pe Presshub, care este inca la „moderat” … de vreo 2 saptamani!Probabil ca asa este diplomatic!!! Candidatura ratată a domnului Iohannis la șefia NATO. Lecții de învățat (Mihail Dobre-05/07/2024) LevSt. 05/07/2024 LA 13:50 Comentariul dvs. așteaptă să fie moderat „… doar in nume propriu…”__–__de fapt chiar a facut-o, insa in spatele mastii numite Romania, tocmai pentru a-si camufla megalomania , incercand sa o suprapuna peste interesul tarii…Insasi episodul cu zona demilitarizata (sau tampon) dintre cele 2 Korei, dovedeste ca individul a incercat sa insele perceptia decidentilor in NATO si -desigur- sa apara el, in fata romanilor, precum conducatorul nord-korean, pe un cal alb, simbolul invingatorului…Nu i-a mers, pentru simplu motiv ca NATO are psihologi de valoare (chiar daca necunoscuti publicului), care l-au citit de mult pe iohan, adica un sociopat megaloman , total nereceptiv la realele nevoi sociale, cat si alte „boli” de caracter, de care individul sufera…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal, rumoare, splendoare! Noua/veche descriere a lumii culturale de la noi (I)

Scandal, rumoare, splendoare! Noua/veche descriere a lumii culturale de...

Mici manevre electorale | Revista22

Mici manevre electorale. În sfârșit Ciucă, lansat oficial drept...

Un rege prea român

Un rege prea român. Ziua de 6 septembrie, la...

Domnul Marcel Ciolacu ne vinde gogoși despre ce înseamnă să fii președintele României

Zilele trecute, după Congresul PSD care l-a validat în...