joi, 23 septembrie 2021
AcasăRețeaVila Medici’s, noblețe cu parfum interbelic pe lista vânzărilor de imobiliare «...

Vila Medici’s, noblețe cu parfum interbelic pe lista vânzărilor de imobiliare « expressdebanat.ro

A fost scoasă la vânzare una dintre clădirile patrimoniu ale Timișoarei. O investiție perfectă pentru perspectiva anului 2021.

Pe strada Dimitrie Paciurea din orașul de pe Bega dăinuie de câteva decenii una dintre clădirile de patrimoniu reprezentativ, proiectată de celebrul arhitect interbelic Karoly Fenyves și de al cărui nume se leagă mai multe palate și clădiri din Arad și…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE