Vila PCR din Oradea, scoasă la licitație. Prețul de pornire | Crișana

Data:

spot_img

Vila PCR din Oradea, scoasă la licitație. Prețul de pornire. Situată în Parcul Brătianu, Consiliul Județean Bihor a decis lansarea procedurii de licitatie a unui imobil situat în Parcul Ion C. Brătianu, nr. 8, neutilizată din anul 2021. 

„Clădirea a fost construită în anul 1940 și a servit drept locuință de serviciu pentru prim-secretarii Partidului Comunist Român în perioada comunistă.

Citește și: Criminalul doctoriței stomatolog de la Brăila nu a fost extrădat în Germania pe motiv că avea un alt dosar în țară și a fost eliberat după 3 zile

A intrat în proprietatea Consiliului Județean Bihor în 1997 și a avut diverse întrebuințări. Din 2021 a rămas neutilizată, după reorganizarea activității instituției”, precizează administraţia judeţeană.

Demisolul și parterul sunt compartimentate în câte 12 încăperi

Imobilul are un regim de înălțime compus din demisol, parter și etaj, cu o suprafață totală de 358 mp.

Demisolul și parterul sunt compartimentate în câte 12 încăperi, iar etajul are o singură sală. Clădirea, care s-ar preta pentru spații de birouri, dispune de un teren cu o suprafață totală de 1.286 mp.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Consiliul Județean Bihor menţionează că valoarea de piață a proprietății, conform raportului de evaluare întocmit în luna iunie 2024, este de 3.449.130  lei, echivalentul a 693.000 euro, fără TVA. Construcția are o valoare de 888.910 lei, iar terenul de 2.560.220 lei.

Continuarea în Crișana

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: crisana.ro)

spot_imgspot_img
Crișana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related