Violență extremă în pauza mare – trei eleve și mama uneia dintre ele s-au bătut crunt 

Data:

spot_img

Incidentul, petrecut în fața unui număr mare de elevi de la două unități de învățământ din Tecuci, le-a avut ca protagoniste pe trei eleve cu vârste de 14 și, respectiv, 15 ani.

Una dintre ele s-ar fi ales cu grave probleme dentare, după ce „inamica” i-a aplicat un pumn în plină figură. În conflict s-a amestecat și mama uneia dinte fete. Poliția, cele două instituții de învățământ și Inspectoratul Școlar au deschis anchete paralele.

Citește și Zeci de copii trec zilnic cu microbuzul şcolar peste un pod care riscă să se prăbușească sub greutatea maşinilor

Pumni, picioare și cuvinte grele s-au împărțit miercuri, la prânz, între mai multe eleve de la Școala Gimnazială „Elena Doamna” și, respectiv, Colegiul „Calistrat Hogaș” din Tecuci. Sub privirile mai multor colegi ieșiți în pauza mare în afara unităților de învățământ învecinate, fetele, una de clasa a VII-a și două de clasa a VIII-a, s-au luat la ceartă și mai apoi la bătaie, ca în vestul sălbatic, dintr-o cauză care nu ar avea nicio legătură cu școala sau măcar cu vârsta la care cele trei se află: un băiat, titrează Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil | Reporter de Iași

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil....

Afacere cu abonamente false de transport. Imaginea primarului Florin Birta a fost folosită de escroci | Bihoreanul

Afacere cu abonamente false de transport. Imaginea primarului Florin...