„Violența Frânge Aripi”, o campanie împotriva violenței asupra copiilor | Vrancea24

Data:

spot_img

Violența Frânge Aripi, o campanie împotriva violenței asupra copiilor lansată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea.

Aceasta este o campanie de informare și sensibilizare a comunității „Violența Frânge Aripi”, cu ocazia Zilei Internaționale Împotriva Violenței asupra Copilului, marcată anual la 5 iunie.

5 iunie 2024

  • ora 13:00 – deplasarea specialiștilor S.I.R.U. (Serviciul de intervenție în regim de urgențã, abuz, neglijare, trafic și migrare, telefonul copilului) și a reprezentanților C.P.E.C.A. (Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog), către zonele pietonale intens circulate ale municipiului Focșani – parcuri, unități de învățământ, pieţe, pentru promovarea campaniei;

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

  • ora 13:00 – 16:00 – distribuirea de pliante cu mesajul „VIOLENȚA FRÂNGE ARIPI”, mediatizarea numărului unic – 119 – destinat sesizării cazurilor de abuz asupra copilului şi oferirea de informaţii şi răspunsuri persoanelor interesate, cu privire la tema campaniei.

5 iunie 2024 – 30 iunie 2024

  • distribuirea de pliante și oferirea de informații la nivelul tuturor UAT – urilor din județ cu ocazia întâlnirilor de lucru cu asistenții sociali din cadrul SPAS/SPLAS/DAS – urilor, aferente trimestrului II al anului 2024 (conform Hotărârii 691/2015), efectuate de către responsabilii de zone ai Serviciului de Intervenţie în Regim de Urgenţă;

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

  • Realizarea de fotografii şi articole de presă privind importanţa evenimentului, cu scopul distribuirii mesajelor către întreaga comunitate a judeţului Vrancea prin intermediul mass – mediei.

Violenţa asupra copilului poate lua diferite forme. Există mai multe forme ale violenţei.

Unele sunt mai vizibile şi mai uşor de recunoscut, altele sunt mai subtile, fapt ce le face mai greu de recunoscut. Există episoade izolate, dar şi comportamente violente de lungă durată.

Continuarea în Vrancea24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: vrancea24.ro)

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related