​Viorica Dăncilă a anunțat plecarea din PSD și înscrierea în partidul NOI

Data:

Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă, acum consilier în cadrul Băncii Naționale a României, a anunțat marți că părăsește PSD și că s-a înscris în partidul „Națiune Oameni Împreună” (NOI).

NOI este condus de Bogdan Petrescu (președinte interimar), Francesco Șerban (președinte interimar al Consiliului de Proiecte și Strategii), Iulia Hirică (vicepreședinte) și Răzvan-Gabriel Gogoț (vicepreședinte), potrivit site-ului partidului.

„După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi.

Partidul Națiune Oameni Împreuna (NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte.

Nu a fost ușor ca după 26 de ani în care am activat în Partidul Social Democrat să fac acest pas. L-am făcut însă pentru că NU mă mai regăsesc în PSD, nu mai rezonez cu deciziile pe care actuala conducere le ia. Nu eu i-am tradat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi, au dezamagit încrederea acordată de foarte mulți români.

Mi-am asumat activitatea mea publică, cu bune și rele. De aceea, sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage și multe critici. Însă, ca un om care își iubește țara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Primăria Oradea începe investiții de peste 220 milioane euro din bani europeni. Orădenii, nemulțumiți că orașul se tranformă din nou în șantier

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea. Programul manifestărilor

Azi, 20 aprilie, sunt marcați 105 ani de la...

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba Iulia. Ambulatoriu va funcționa din 7 mai

Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu...

Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, nu poate justifica 224.743 euro | Ziarul de Iași

Justiția ieșeană este chemată să decidă în privința confiscării...

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...