duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVlad Mixich: Inconștiența televiziunilor care supra-expun conspiraționiști este vecină cu criminalul

Vlad Mixich: Inconștiența televiziunilor care supra-expun conspiraționiști este vecină cu criminalul

De 2 ori mai mulți pacienți cu coronavirus au fost internați în primele două luni ale pandemiei decât pacienți cu gripă în vârful epidemiei de gripă din sezonul anterior, arată Vlad Mixich, expert independent în board-ul Agenției Europene pentru Sănătate și Securitate în Muncă.

„Rata deceselor la pacienții cu coronavirus este de 3 (trei!) ori mai mare decât la pacienții internați cu gripă*.

De aceea spun că inconștiența acelor televiziuni care supra-expun conspiraționiști este vecină cu criminalul. E un calcul extrem de cinic pentru câteva meschine puncte de audiență traduse în influență și bani. Au chemat în plină pandemie conspiraționiști sau câte-un medic sisi care ziceau că coronavirusul e doar o banală gripă deși spitalele se umpleau deja.

Deși pentru fiecare medic sisi-conspiraționist există alți 1000 de medici cu capul pe umeri, aceste TV-uri foarte rar îi pun împreună în studio. Strică la audiență căci ar developa clar cât de sisi e conspiraționistul. Oamenii care ascultă conspiraționistul performând nestingherit îl cred, dar nu văd apoi cele două minute la știri în care Dr-ul X sau Y demontează conspirațiile.

Și oamenii încep să creadă: COVID-19 e doar o banală gripă și nu se păzesc, nu poartă măști, nu-și protejează bunicii, etc. Infecțiile cresc. Iar mortalitatea e de 3 (trei!) ori mai mare la COVID-19 decât la gripă.Acesta e cercul vicios și, din păcate, e unul vecin cu crima”, a scris Vlad Mixich.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE