Vlad Pascu rămâne în arest preventiv, a decis marți Judecătoria Mangalia

Data:

spot_img

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Judecătoria Mangalia i-a respins cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Judecătoria Mangalia a respins, marţi, cererea lui Vlad Pascu, şoferul care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. El a cerut instanței înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Judecătorii au decis însă că solicitarea lui Vlad Pascu este neîntemeiată, scrie Agerpres. Pascu are la dispoziție 48 de ore să atace decizia instanței.


Citește și Inspecția Judiciară s-a sesizat în cazul judecătoarei care a întrebat dacă victima lui Vlad Pascu este în sală


„Judecătoria Mangalia (…) respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului (…). Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei. Cu drept la contestaţie pentru inculpat şi pentru procuror, în termen de 48 de ore de la comunicarea prezentei”, se arată în soluţia pe scurt a judecătorilor, potrivit sursei citate.


Judecat pentru ucidere din culpă


Bucureșteanul Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, în octombrie 2023, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.


Citește și Procurorii au cerut strămutarea procesului lui Vlad Pascu, cel care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai


„În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19 august 2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului”, au transmis la acea dată procurorii.

Citește și Vlad Pascu trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto:Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alegeri prezidențiale. Cine sunt preferaţii caselor de pariuri | Reporter24

Alegeri prezidențiale. Casele de pariuri îi dau drept favoriţi...

Inundații în Galați. Două baraje piscicole au cedat din cauza ploilor abundente | Viața Liberă

Inundații în Galați. Potrivit Agenției Naționale Apele Române, barajul...

Jumătate din județul Galați este sub ape. Nu se circulă pe mai multe drumuri | Viața Liberă

Jumătate din județul Galați este sub ape. Este prăpăd...