joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterVlad Voiculescu a făcut pace cu Valeriu Gheorghiță. L-a trimis pe Baciu...

Vlad Voiculescu a făcut pace cu Valeriu Gheorghiță. L-a trimis pe Baciu să vadă cum merge vaccinarea

Secretarul de stat Andrei Baciu, și șeful Comitetului de Coordonare a Vaccinării, Valeriu Gheorghiță au fost astăzi împreună la un centru unde a oamenii au primit vaccinul AstraZeneca.

Vlad Voiculescu a fost prezent la moțiunea de cenzură inițiată împotriva sa.

Între ministrul Sănătății și Valeriu Gheorghiță există un conflict mocnit care pare să se fi încheiat. 

Prima nemulțumire a lui Vlad Voiculescu față de coordonarea campaniei de vaccinare a fost făcută publică de acesta într-o conferință de presă pe 27 ianuarie: 

„E jenant să avem centre separate pentru anumite instituții. Premierul împărtășește această opinie. Trebuie să îi protejăm pe cei vulnerabili, restul, cu tot dragul, ar trebui să mai aștepte un pic”. Vlad Voiculescu s-a referit atunci la centrele de vaccinare organizate de ministerele Apărării, Internelor sau Transporturilor, precum și de alte instituții.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE