marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVlad Voiculescu: Am decis să renunț la poziția de viceprimar, accept nominalizarea...

Vlad Voiculescu: Am decis să renunț la poziția de viceprimar, accept nominalizarea la Sănătate

Vlad Voiculescu confirmă în premieră că va conduce Ministerul Sănătății în viitorul Guvern. Fondatorul Asociației Magic a anunțat, luni, că a decis să renunțe la poziția de viceprimar al Capitalei.

„Am acceptat desemnarea mea de către USR PLUS pentru poziția de ministru al Sănătății și voi merge în zilele următoare la audierile din Parlament cu convingerea că din poziția de ministru al Sănătății pot să servesc cel mai bine interesul românilor în acest moment critic”, mai spune Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu afirmă că se retrage cu inima „deloc împăcată (și da, chiar înțeleg criticile pe tema asta)” din echipa de la Primăria Capitalei, „dar cu încrederea că energia mea poate avea un impact mult mai important, inclusiv pentru Capitală, din poziția de Ministru al Sănătății”.

„Motivul pentru care m-am retras și am acceptat poziția de viceprimar a fost tocmai ca să pot să ajut cu experiența mea în domeniile care au impact direct în viața oamenilor. Am acum șansa să văd impactul unor decizii bune pentru toată țara, începând cu Bucureștiul – dar nu numai. Probleme majore sunt în toată România”, mai spune Vlad Voiculescu.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE