duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterVlad Voiculescu: Guvernul va crea un fond important pentru investiții în spitale

Vlad Voiculescu: Guvernul va crea un fond important pentru investiții în spitale

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că Guvernul va crea un fond important pentru investiții în spitale și o echipă direct responsabilă pentru construcție de spitale noi.

România este, din păcate, țara în care în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare.
Spitalele noastre au 50 de ani sau peste. Medicina a evoluat enorm în timpul ăsta, a scris ministrul Sănătății, pe Facebook.

„Nu ne putem aștepta ca un soft IT de secol 21 să funcționeze fără probleme pe un computer 386 de anii 90. O astfel de așteptare nu e doar o naivitate, ci o inconștiență aproape criminală.

Am început în cele 7 luni petrecute în 2016 la MS proiectele de spitale regionale. În ultimii patru ani s-a făcut munca ce trebuia făcută într-unul singur. Și asta nu pentru că nu au fost bani ci pentru că nu a avut cine. În țara asta s-au construit mall-uri, benzinării, clădiri de birouri, ba s-au construit și câteva spitale… dar private.

Statul nu a fost în stare, pentru că cei care l-au condus au avut alte treburi sau alte interese”, a precizat Vlad Voiculescu.

Ministrul promite că, de acum, se vor construi spitale noi la stat.

„Vom crea în acest guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliții, un fond important pentru investiții în spitale și o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure.
Vom construi spitale. Țara asta are nevoie de spitale noi. Țara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată nu va veni prin vorbe, ci prin fapte”, a anunțat ministrul Sănătății.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE