miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterVlad Voiculescu îi pune la punct pe cei de la PSD: "Nu...

Vlad Voiculescu îi pune la punct pe cei de la PSD: „Nu intenţionez să demisionez, ci să fac curăţenie”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, în exclusivitate pentru Epoch Times România, că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum i-a cerut PSD după tragedia de la „Matei Balş”, ci, în schimb, doreşte să facă “curăţenie” şi să “construiască pe curat”.

Întrebat de Epoch Times cum vede demersul deputaţilor PSD care au apărut în prima zi a sesiunii parlamentare cu pancarte prin care îi cereau demisia, Voiculescu a transmis că nu va demisiona ci, dimpotrivă, va rămâne în funcţie pentru a face curăţenie în sistem.

“E ca şi cum merge cineva, timp de 30 de ani, cu aceeaşi maşină, şi-ar bate joc de ea, ar mai şi fura din piesele de la motor, la roţi, şi după aia, dacă cumva, când merge cineva o lună cu ea te întreabă de ce nu ai reparat-o, de ce nu ai schimbat-o cu totul, de ce nu ai făcut-o să meargă ca şi cum ar fi nou-nouţă.

Intenţionez să fac curăţenie şi să construiesc pe curat şi faptul că PSD îmi cere demisia e încă o dovadă cât de important este să fac curăţenie”, a declarat Voiculescu pentru Epoch Times.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE