Vlad Voiculescu: “În Timișoara au existat plângeri că nu sunt vaccinuri, dar în județ au rămas nefolosite”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, atrage atenția că în multe municipii reședință de județ, printre care și Timișoara, au existat plângeri că nu sunt suficiente doze de vaccin, în vreme ce în județ rămâneau doze nefolosite. „Nu e de dorit”, a spus ministrul.

Întrebat dacă în județul Timiș se testează mult și de aceea Timișoara a intrat în carantină, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a răspuns afirmativ, dar admite că în Timiș există o „problemă reală”.

„În Timiș se fac multe teste, în Timiș există de asemenea o problemă reală care se vede și în numărul de testare, și în numărul de oameni infectați și se vede, din păcate, și în secțiile de Terapie Intensivă. (…) Ce vedem și am discutat și asta în weekend și cu premierul și cu CNCAV, vedem că în anumite județe, Timiș este unul dintre ele, în capitala județului, Timișoara, de exemplu, au existat multe plângeri cum că sunt prea puține vaccinuri, dar vedem că în restul județului rămân vaccinuri nefolosite. Lucrul acesta nu e de dorit. E de dorit să vaccinăm cât mai mult din populație și cât mai repede.”, a spus Vlad Voiculescu.

Ministrul a mai spus că lucrurile nu arată foarte bine, din acest punct de vedere, pentru că aproape peste tot în țară sunt locuri unde vaccinurile rămân nefolosite.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Doi poliţişti, reţinuţi în dosarul morţii bărbatului brutalizat ieri, lângă Autogara Sud Piteşti

În această seară, anchetatorii au dispus reţinerea a doi agenţi de Poliţie, vinovaţi, spun anchetatorii, pentru moartea violentă a unui bărbat de 63 de...

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...