Vladimir Putin se pregătește să lanseze o „epurare” a generalilor de rang înalt | The Epoch Times

Data:

spot_img

Vladimir Putin se pregătește să lanseze o „epurare” a generalilor de rang înalt, după incursiunea ucrainenilor în regiunea Kursk, relatează GB News, potrivit The Epoch Times.

Preşedintele rus pare determinat să-i sancţioneze pe şefii armatei de la Kremlin pentru eşecurile înregistrate în Kursk, care au dus la pierderea unei suprafeţe însemnate de teritoriu naţional.

Fostul consilier ucrainean Anton Gheraşcenko a declarat că surse din Rusia sugerează că „se pregătesc dosare penale” pentru liderii militari.

Șeful Statului Major General ar fi lipsit în mod suspect de la reuniunea Consiliului de Securitate al Moscovei

Există informaţii potrivit cărora Putin este deosebit de supărat pe şeful Statului Major General, Valeri Gherasimov, care a lipsit în mod suspect de la reuniunea Consiliului de Securitate al Moscovei de vinerea trecută.

Citește și: Foști oficiali americani din armată cer președintelui Biden schimbarea politicii SUA față de Ucraina

Canalele pro-ruse de Telegram au remarcat absenţa acestuia de la reuniunea de urgenţă, în timp ce forţele ucrainene avansau adânc în regiunea Kursk, unul dintre canale comentând: „Observaţi cine este aici şi cine nu este”.

Un alt canal Telegram a susţinut că Gherasimov a fost avertizat despre o posibilă invazie în Kursk cu două săptămâni înainte ca aceasta să aibă loc.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Şeful Departamentului de cooperare economică din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Dmitri Birichevski, a declarat că sancţiunile economice impuse de Occident Rusiei vor rămâne în vigoare timp de decenii, chiar dacă va exista o soluţionare paşnică în Ucraina.

Continuarea în The Epoch Times-Romania

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: epochtimes-romania.com)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc de arme  | The Epoch Times

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc...

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești | Aktual24

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești. Pagerul este...