marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterVoiculescu: În prag de iarnă, Firea lasă fără bani oamenii cu handicap

Voiculescu: În prag de iarnă, Firea lasă fără bani oamenii cu handicap

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu acuză administraţia Firea că a lăsat fără bani, în prag de iarnă, oamenii aflaţi în situaţii vulnerabile din Bucureşti, pentru a crea impresia că este vina celor care au câştigat alegerile, dar care nu şi-au preluat încă în mod oficial mandatele ca urmare a contestaţiilor făcute de pesedişti după scrutin.

„Mă aşteptam şi totuşi speram ca Firea şi PSD să nu coboare din nou atât de jos. La fel cum cei mai aprigi dictatori îşi folosesc cetăţenii, chiar pe cei mai vulnerabili, ca scut, administraţia Firea a ales să lovească în adulţii cu handicap din Bucureşti pentru o răzbunare politică: vor să facă să pară că noi am fi oprit plăţile şi să capitalizese pe asta pentru alegerile parlamentare!

După ce toată campania a minţit că noi am vrea să tăiem stimulentele pentru cei cu handicap, astăzi aflăm că Gabriela Firea şi PSD – încă la butoane – nu au alocat fondurile necesare pentru aceste ajutoarele financiare! În prag de iarnă lasă oameni în situaţii vulnerabile fără bani doar ca bieţii oameni să creadă că noi – care nu am preluat încă mandatele – am fi făcut asta”, a afirmat Vlad Voiculescu.

Ca viitor viceprimar responsabil pentru domeniul social, Vlad Voiculescu a ţinut să îi asigure pe toţi cei înscrişi în program că vor primi ajutorul promis după ce îşi va prelua mandatul.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE