sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăNewsletterVRANCEA | Marian Oprișan, victorie în Consiliul Județean. A fost ales vicepreședinte,...

VRANCEA | Marian Oprișan, victorie în Consiliul Județean. A fost ales vicepreședinte, cu sprijinul ALDE

Reluarea votului pentru cel de-al doilea post de vicepreședinte a însemnat victoria lui Marian Oprișan. Deși au fost negocieri între PNL și USR-PLUS, pe de o parte, și ALDE, de cealaltă parte, se pare că Oprișan și PSD au fost mai ”convingători”.

Astfel, după numărarea voturilor, la turul al doilea de alegeri (Ionel Cel-Mare obținuse 31 de voturi din primul tur), Marian Oprișan a ieșit învingător în fața contracandidatului său, Mihăiță Lepădatu, susținut de PNL-USR-PLUS (scor: 17 voturi la 15). Astfel, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Vrancea sunt Marian Oprișan și Ionel Cel-Mare.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE