Vrea și Viorica Dăncilă să candideze din partea PER. Ce spune deputatul Mitralieră

Data:

Cătălin Rădulescu, zis și deputatul „Mitralieră”, a făcut declarații despre o posibilă candidatură a Vioricăi Dăncilă din partea platformei comune PER. 

Deputatul Cătălin Rădulescu, migrat de la PSD la Partidul Ecologist Român (PER), dezminte zvonul că Viorica Dăncilă ar fi cerut să între și ea în PER pentru a primi un loc pe listele electorale.

Deputatul Cătălin Rădulescu dezminte zvonul că Viorica Dăncilă, fostul președinte al PSD, ar fi cerut să intre și ea în PER pentru a primi un loc pe listele de candidați ai PER la alegerile parlamentare.

„Doamna Dăncilă nici nu ne-a abordat, ca să discute cu noi subiectul ăsta, deşi în presă am văzut că a apărut o astfel de chestiune. Nu, nu am discutat cu dânsa”, a precizat Cătălin Rădulescu într-o conferință de presă.

Pe de altă parte, deputatul Cătălin Rădulescu susține că Viorica Dăncilă nici n-ar fi avut șanse să fie primită în PER, chiar dacă ar fi solicitat.

Jurnalul de Argeș
Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: