luni, 26 iulie 2021
AcasăRețeaVremea rea! Cod galben de ploi torențiale și vijelii din seara asta....

Vremea rea! Cod galben de ploi torențiale și vijelii din seara asta. Vezi cât durează – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Meteorologii au emis azi alerte meteo de vreme rea. Două atenționări vizează și Sibiul.

Din seara asta până mâine dimineață, Sibiul este parțial sub incidența unei avertizări cod galben care anunță instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp.

De mâine dimineață până joi seara, va intra în vigoare o altă avertizare…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE