luni, 6 decembrie 2021
AcasăDeutsche WelleWashingtonul seamănă cu "o bază militară"

Washingtonul seamănă cu „o bază militară”

Instalarea unui preşedinte la Casa Albă are loc, de obicei, în prezenţa a sute de mii de spectatori. Joe Biden va avea însă parte de o inaugurare diferită, relatează Carla Bleiker, corespondentă DW la Washington.

Washington, un oraş în stare de alertă. După evenimentele din 6 ianuarie, când cei câţiva reprezentanţi ai forţelor de ordine au fost luaţi prin suprindere de demonstranţii violenţi, predomină teama de astfel de scene în momentul instalării lui Joe Biden la Casa Albă. Şi chiar dacă, după asaltul asupra Capitoliului, pandemia a fost detronată în topul temerilor, coronavirusul continuă să facă victime la Washington, în Statele Unite şi în toată lumea.

La Washington, atmosfera este tensionată

Aşadar, semnele nu sunt tocmai favorabile pentru un eveniment de amploare care să marcheze începutul administraţiei Biden.

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE