Cum rezolvă primarii PSD problema școlilor cu toaletă în curte: WC la preț de apartament cu 2 camere

Data:

Primăria PSD a contractat, printr-o licitație care a fost publică doar jumătate de oră, lucrări de 81.000 de euro pentru construcția unei toalete școlare de numai 60 de metri pătrați. La licitație s-a înscris o singură firmă.

„De curând, Primăria Ciurea a făcut o licitație publică pentru amenajarea unui grup sanitar și asigurarea de utilități la Școala din Ciurea. Mai pe românește spus un wc! Până aici nimic de obiectat, dar haideți să ne uităm puțin mai atent la datele oficiale, ca să înțelegeți mai bine șmecheriile din spatele acestei licitații!

Data de publicare a licitației este 27.07.2022 ora 9:58. Imediat după ce s-a înscris firma care trebuie să câștige licitația, gata, s-a terminat la ora 10:36 pentru suma de 80.760 euro!”, a arătat Raul-Muntean Neneștean, consilier local USR în Ciurea.

Consilierul local se întreabă de ce a fost deschisă licitația publică doar o jumătate de oră. Un amănunt interesant: firma care a câștigat-o, a mai primit anul trecut încă două contracte de la Primăria Ciurea, în valoare totală de 170.000 de lei.

„De ce nu lăsăm licitația deschisă pentru o perioadă de 2 săptămâni astfel încât să se poată înscrie la licitație cât mai multe firme și bineînțeles cea mai bună să câștige! Acum sper că înțelegeți unde vreau să ajung și să vedeți și dumneavoastră cum unii băieți deștepți fac bani!

Dacă ne uităm puțin mai atent o să vedem că acest grup sanitar sau WC are o suprafață de maxim 60 metri pătrați și o să fie construit din panouri sandwich!!!! Adică noi plătim pentru construcția unui wc peste 80.000 euro!

Acum 2 ani la fel am semnalat faptul că Primaria a plătit către o firmă niște păpuși gonflabile la preț de statuie!”, a scris pe Facebook Raul-Marian Nenestean.

Foto FB Raul-Marian Nenestean

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Neamuri și pile politice parazitează primăria unei comune din Iași | Reporter de Iași

Neamuri și pile politice parazitează primăria unei comune din...

Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu....

Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Fostul primar din Baia Mare ceruse anularea condamnării

Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj...

Percheziţii DNA la CJ Gorj în legătură cu încheierea unor contracte din bani publici

Percheziţii DNA la CJ Gorj. Procurorii anticorupție efectuează joi...