luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateWC-ul galactic, de 400.000 de euro, de la Pitești, a început să...

WC-ul galactic, de 400.000 de euro, de la Pitești, a început să crape la nici patru luni de la inaugurare

În afară de lalele şi permise de conducere contra şpagă, Piteşti-ului i s-a mai dus „buhul”, mai nou, şi mulţumită WC-ului public de anvergură galactică, în valoare de 400.000 de euro, construit de municipalitate în centrul urbei, la câţiva paşi de imobilul care adăposteşte Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna”.

Mega WC-ul de la Piteşti, dotat, între altele, cu lift şi robot vorbitor de limbă engleză, a început să dea primele rateuri după vreo trei luni şi ceva de la inaugurarea cu fast de la finele lunii martie a acestui an.

Nu ne referim la lipsa săpunului lichid din dozatoare sau la lipsa hârtiei igienice, semnalate adesea de piteşteni, ci la faptul că pereţii privatei – cea mai scumpă privată de pe Planetă – au început să crape de-a binelea. Foarte probabil, din cauza proastei execuţii şi/sau a materialelor de proastă calitate folosite.

Citiți articolul integral în Argeșul online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE