Wiz Khalifa își cere scuze pentru incidentul de la Costinești

Data:

spot_img

Wiz Khalifa își cere scuze pentru incidentul de la Costinești, provocat sâmbătă seara în cadrul Festivalului „Beach, Please!” și promite să revină curând în România.

Rapperul a fost luat de pe scenă de polițiștii DIICOT în timp ce susţinea un concert la Festivalul „Beach, Please!”, fiind pus sub acuzare pentru deţinere fără drept de droguri de risc. 

Acesta este cunoscut peste ocean pentru liberatea cu care vorbește despre consumul de canabis, nefiind singurul rapper care adoptă o astfel de imagine.

Citește și: Rapperul Wiz Khalifa, urmărit penal după ce a fumat canabis pe scenă la Festivalul Beach, Please!

Cine este Wiz Khalifa

Wiz Khalifa, cu numele său real Cameron Jibril Thomaz, este un rapper american, de 36 de ani.

Copil de militar, Khalifa a locuit în Germania, Marea Birtanie și Japonia, înainte de a se muta cu mama sa în Pittsburgh, Pennsylvania, unde începe să scrie primele sale versuri.

Deși cariera sa a avut un început timid, rapperul a câștigat rapid popularitate. Cameron Jibril Thomaz a ales numele de scenă „Khalifa”, care înseamnă „succesor” în limba arabă. Influența arabă vine din partea bunicului său, musulman.

Khalifa face parte din generația tânără a rapperilor americani. Cele mai populare cântece ale sale, potrivit billboard.com, sunt : „We Dem Boyz”, „No Sleep”, „Work Hard, Play Hard”, „Roll Up”, „23”- Mike WiLL Made-It ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa și Juicy J, „Young, Wild & Free,” Snoop Dogg & Wiz Khalifa.

Repertoriul său este cunoscut și în România, fiind mult așteptat de fanii săi.

Citește și: Mr. Beast, cel mai mare YouTuber din lume, a ajuns la Cluj-Napoca. Salina Turda s-a închis pentru el

„Nu am vrut să fiu nerespectuos față de România”

Prestația de la Costinești a fost umbrită de nefericitul incident. Khalifa a „reușit” să comită o infrațiune, fiind reținut de polițiștii DIICOT:

  • „pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis sub forma unei țigări artizanale”, s-a precizat în comunicatul de presă al DIICOT.

Ulterior evenimentului, Wiz Khalifa a ținut să transmită un mesaj public, cerându-și scuze pentru faptele comise. Promite să revină în România:

  • „Spectacolul de aseară a fost uimitor. Nu am vrut să fiu nerespectuos față de România… Au fost foarte respectuoși cu mine și m-au lăsat să plec. Mă voi întoarce curând. Dar fără un joint mare, de data aceasta”, a transmis rapperul pe platforma sa de X, fostul Twitter — Taylor Gang World Leader (@wizkhalifa).

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: captură Youtube / Wiz Khalifa – Work Hard Play Hard [Music Video])

spot_imgspot_img
Cristina Călugăr
Cristina Călugăr
Fondator al publicației Nr90 Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD din Est | Știri din Diaspora

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD...

Un milion de euro din bani publici pentru o statuie a lui Mihai Viteazul, la Zalău

Un milion de euro din bani publici pentru o...

Vizita ministrului de Externe al Ungariei la Chișinău, deserviciu pentru Moldova | Deutsche Welle

Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, a acuzat...