Wizz Air consolidează baza de la Iaşi. Record de trafic la Aeroport. Cursă spre Istanbul?

Data:

Aeroportul Iaşi va înregistra, săptămâna viitoare, un milion de pasageri în mai puţin de opt luni. Înainte de pandemie, un astfel de record era atins abia în toamnă. Astfel, în acest an va fi probabil depăşit recordul de 1,3 milioane călători înregistrat în anul 2019. 

Directorul aerogării, Romeo Vatră, a estimat ieri un trafic total cuprins între 1,3 şi 1,5 milioane de pasageri pentru anul în curs. Relocarea unor zboruri de la Chişinău la Iaşi, în contextul războiului din Ucraina, creşterea frecvenţei la unele curse şi introducerea de noi rute au contribuit decisiv la traficul care se prefigurează pe final de an. Între timp, operatorii aerieni continuă să anunţe noi zboruri.

Citește și: O instituție a statului a contestat decizia suspendării sesizărilor privind plagiatul lui Ciucă. Dar a refuzat să facă publică acțiunea

Wizz Air va avea 4 aeronave la Iaşi şi 28 de curse

Cel mai important operator aerian de la Iaşi (Wizz Air) îşi consolidează poziţia în capitala Moldovei: din decembrie va efectua zboruri cu 4 aeronave faţă de 3 în prezent. Cu această ocazie, Wizz va introduce 3 noi curse regulate şi va creşte frecvenţa pe 9 rute existente. În primul caz este vorba despre zboruri spre Memmingen (Germania), Basel-Mulhouse (Elveţia) şi Copenhaga (Danemarca).

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad: alegeri de rector în 2 tururi

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care permite...

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul ucrainean se prăbușește

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul...

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac pe listele PSD-PNL pentru europarlamentare

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac, șefa...

Înșelăciune prin metoda „spoofing”

Înșelăciune prin metoda „spoofing”, anchetată de Poliția Română, care...