duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterZece afgani, solicitanți de azil în România, prinși încercând să treacă ilegal...

Zece afgani, solicitanți de azil în România, prinși încercând să treacă ilegal frontiera la Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Nădlac II au depistat zece cetăţeni din Afganistan, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu saci cu cărbune artificial, respectiv produse din sticlă.

În data de 17.11.2020, în jurul orei 10.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un cetăţean român, în vârstă de 35 ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, saci cu cărbune artificial pe ruta România – Italia. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport.Arad24.nethttp://www.arad24.net/
Arad 24 completează, în stil propriu, piața media arădeană, aducând noi moduri de abordare, noi perspective și alte modalități de a reflecta realitatea imediată a Aradului de astăzi. Arad 24 este nealiniat politic și nu se supune nici unei comenzi din partea vreuneia dintre sferele de influență care afectează alte surse media, oferind astfel garanția obiectivității depline în reflectarea nealterată a realității cotidiene.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE