duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterZeci de animale ucise de un incendiu în județul Arad

Zeci de animale ucise de un incendiu în județul Arad

Câteva zeci de animale au murit în urma unui incendiu care s-a produs în această dimineață într-o localitate din județul Arad.

„În această dimineață în jurul orei 04.30, trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, două de stingere, unul SMURD, deservite de 9 pompieri, au intervenit în afara localității Simțea Mică pentru stingerea unui incendiu la un saivan de animale. La sosirea echipajelor de intervenție ardea generalizat întreg saivanul, propagarea incendiului fiind favorizată de observarea târzie a acestuia. Incendiul a fost stins după aproape 4 ore de intervenție.”

Arad24.nethttp://www.arad24.net/
Arad 24 completează, în stil propriu, piața media arădeană, aducând noi moduri de abordare, noi perspective și alte modalități de a reflecta realitatea imediată a Aradului de astăzi. Arad 24 este nealiniat politic și nu se supune nici unei comenzi din partea vreuneia dintre sferele de influență care afectează alte surse media, oferind astfel garanția obiectivității depline în reflectarea nealterată a realității cotidiene.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE