duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterZeci de botoșăneni amendați pentru că nu purtau mască

Zeci de botoșăneni amendați pentru că nu purtau mască

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Botoșani, instituțiile de control au organizat noi acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. 

„Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Au fost verificate 82 de obiective, precum și 118 mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.000 de lei, 29 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În acest context, polițiștii recomandă cetățenilor să respecte în continuare normelor de igienă și de conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE