Zeci de oameni de afaceri din Botoșani, infectați cu Covid după o petrecere privată

Zeci de persoane din „înalta societate” a judeţului Botoșani au ajuns să fie afectate de Covid19 după o petrecere privată la care au luat parte.

Fără a mai ţine cont de regulile şi sfaturile legate de combaterea pandemiei de Covid, oameni de afaceri, actuali sau foşti politicieni şi şefi de instituţii, au participat la o petrecere privată în urma căreia au rămas cu amintiri pe care nu şi le doreau.

Aceştia au participat la aniversarea unui om de afaceri botoşănean care a împlinit 50 de ani. Acum, invitaţii sunt fie internaţi cu Covid, fie în izolare din cauza aceleiaşi boli.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Cîțu a anunțat prioritățile legislative, după demiterea lui Voiculescu

În timp ce alianța USR-PLUS cere PNL să-l schimbe pe Florin Cîţu după demiterea ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, premierul pozează în șef de guvern liniștit și iese în mediul online cu prioritățile din agenda zilei.

Care este testul potrivit pentru descoperirea anticorpilor COVID-19?

Sunt teste specifice prin care poți afla dacă ai sau nu anticorpi COVID-19. Află care este cel mai potrivit dintre ele, conform unui medic...

Cum a modelat pandemia percepțiile geopolitice în Republica Moldova

Pandemia a modelat percepțiile cetățenilor Republicii Moldova despre Est și Vest. Dacă în urmă cu un an Rusia și China punctau abil la capitolul...