duminică, 29 mai 2022
AcasăRețeaZeci de tablete cu internet inclus pentru elevii din Caraș-Severin! Ajutor de...

Zeci de tablete cu internet inclus pentru elevii din Caraș-Severin! Ajutor de la Salvați Copiii și CEZ România « expressdebanat.ro

Organizația Salvați Copiii continuă să se implice în mod nemijlocit în privința asigurării pârghiilor necesare tinerilor din medii defavorizate pentru accesul la un învățământ de calitate. Acesta este și motivul pentru care mai multe proiecte au fost inițiate, implementate și susținute la nivelul județului Caraș-Severin, în această vară.

Salvați Copiii România –…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE