Zeci de turişti din Austria au făcut curse ilegale de off-road în păduri din România

Data:

Sub pretextul că vin să admire frumuseţile ţării noastre, zeci de străini au organizat, ilegal, o cursă de off-road în pădurile din cinci judeţe din România, inclusiv în Cluj.

Sportivii au intrat cu maşinile în zone protejate, fără autorizaţii, şi au distrus un sit arheologic. În cele din urmă au fost prinşi de jandarmi şi amendaţi. Concursul a fost oprit, iar străinii şi-au văzut de drum în ţările lor.

Sportivii străini au intrat cu maşini echipate şi modificate pentru trasee off-road în pădurile protejate de la noi din țară, sub pretextul organizării unei excursii turistice. Străinii s-au plimbat prin cinci judeţe din România, au intrat în arii protejate şi în parcuri naturale. În Bihor, au fost amendaţi cu 60.000 de lei, după ce au distrus cu maşinile un sit arheologic. În cele din urmă, au fost opriţi de jandarmi, în Maramureş.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Legea care pedepsește „revenge porn” a fost adoptată, după 4 ani

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Moldovan Cosmin)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...