miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterZegrean: Alegerea lui Iordache la Consiliul Legislativ este nelegală. Nu are votul...

Zegrean: Alegerea lui Iordache la Consiliul Legislativ este nelegală. Nu are votul majorității

Augustin Zegrean, candidat pentru șefia Consiliului Legislativ, spune că alegerea lui Florin Iordache este nelegală și spune că liberalii au absentat de la ședință, iar USR nu a votat cu el, în timp ce PMP a absentat cu totul.

Fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean, candidat al PNL la funcția de președinte al Consiliului Legislativ spune că alegerea lui Florin Iordache este nelegală, pentru că nu s-a făcut cu votul majorității senatorilor și deputaților.

Fostul președinte al CCR Augustin Zegrean spune că a aflat ieri la ora 12.00, termenul limită de depunere a candidaturilor pentru Consiliul Legislativ, că este candidatul PNL la șefia acestui for.

Augustin Zegrean a relatat, miercuri, pentru HotNews.ro cum a ajuns să fie candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ, în competiție cu artizanul Ordonanței 13, Florin Iordache.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE