Ziua și dezastrul în justiție

Data:

spot_img

Ziua și dezastrul în justiție: iar am avut dreptate când am alertat că Mario Iorgulescu are șanse să scape. Azi judecătorii au decis că Mario Iorgulescu va fi judecat pentru infracțiunea de ucidere din culpă, nu omor! Ce înseamnă asta?

Înseamnă că până se va ajunge la o decizie definitivă și executorie, sunt șanse foarte mari să scape prin prescrierea faptelor, exact cum am tot spus eu din iunie de când completul condus de faimoasa Lia Savonea a dat hotărârea de revizuire!

„Fără lege nu se poate face nimic”

Înțelegeți acum de ce vă tot spun cu Justiția, cu înăsprirea pedepselor, cu eliminarea „specialilor”. Înțelegeți de ce vă spun că justiția este aceeași pentru toți, pentru că de aceea se numește justiție? Înțelegeți de ce vă spun că fără lege nu se poate face nimic?

Citește și: Scandalul „Nordis” de la Ploiești s-a lăsat cu arestări. La București, faptele sunt cercetate „in rem”, adică dosar ținut la sertar

Pentru că oamenii cinstiți și buni care muncesc zi de zi să pună ceva pe masă și să-și trăiască viața modest, dar frumos într-o zi pot fi omorâți de odrasla incontrolabilă a unui „barosan” care apoi fuge din țară ca ulterior să scape cu cea mai ușoară pedeapsă!

Asta nu înseamna că l-au scăpat numai pe el, ci că au creat un precedent care le permite să mai omoare și pe alții. Pentru că, nu-i așa dacă după ce te urci la volan beat și drogat și omori un om, lăsând un copil minor fără tată, și primești o mică pedeapsă, înseamnă că merită riscul, nu?

Citește și: România, la cheremul birocrației: Miliardele europene, blocate în hățișul numirilor politice

Totul pentru plăcerea și confortul beizadelei care și acum continuă să râdă în nas autorităților române de prin Italia de unde este fugit și nimeni nu s-a deranjat să îl aducă în țară!

Aceasta este corupția organizată! Tocmai de aceea este esențială răspunderea profesională a magistraților, un punct important al programului meu prezidențial pe care mi-l asum să facem România bine împreună!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Autor: Ana Birchall)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fabricarea „nostalgiei” | Revista22

„Nostalgia”, departe de a fi o inocentă, dulce-amară autocompătimire,...

România, energia verde și microhidrocentralele

România, energia verde și microhidrocentralele. Țara noastră a început...

Miza Ungariei pentru primirea României în Schengen

Ungaria, care deține președinția rotativă a UE, are ca...

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA, vineri...