Ziua Statelor Unite ale Americii, sărbătorită la Sibiu | Mesagerul de Sibiu

Data:

Ziua Statelor Unite ale Americii, sărbătorită la Sibiu prin proiecții de film. În acest an, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și American Corner Sibiu invită iubitorii de cinematografie americană la vizionarea a două filme: „Prințesa și Broscoiul” (2009) și „Marele Gatsby” (2013).

Proiecțiile de film vor avea loc în cursul zilei de joi, 4 iulie 2024, în spațiul American Corner Sibiu (etajul 5):

  • ora 11:00 „Prințesa și Broscoiul” (93 min., dublat în limba română, A.G.);
  • ora 17:00 „Marele Gatsby” (136 min., subtitrat în limba română, 12+).

Citește și: Corul Madrigal la FITS. Peste 10.000 de spectatori la spectacolele care au marcat începutul şi finalul festivalului de la Sibiu

Evenimentul se adresează tuturor celor care iubesc filmul american

Programul zilei de 4 iulie la American Corner Sibiu se adresează tuturor celor care doresc să se bucure de o experiență cinematografică în spațiul confortabil al Bibliotecii ASTRA, instituție culturală care se bucură de susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

„Prințesa și Broscoiul”/ “The Princess and the Frog” (2009), un film de animație tradițională produs de Walt Disney Feature Animation, readuce în atenția pasionaților de desene animate binecunoscuta poveste a prințului transformat în broască printr-o vrajă care e dezlegată doar atunci când acesta întâlnește marea dragoste.

Citește și: Povestea profesorului de la Harvard care și-a luat casă în Transilvania: „Prin Criț, poți să vezi stadiul lumii globale”

Acțiunea se desfășoară în timpul faimoasei Epoci a Jazzului, în sudul Statelor Unite ale Americii. Personajele atent realizate și povestea de dragoste clasică, reformulată în contextul american, captivează publicul de toatea vârstele.

„Marele Gatsby”/ “The Great Gatsby” (2013), în regia lui Baz Luhrmann, este o adaptare cinematografică a romanului omonim al autorului american F. Scott Fitzgerald. Ecranizarea îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton și Tobey Maguire. 

Continuarea în Mesagerul de Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: mesageruldesibiu.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un expert în Științele Educației explică rezultatele de la Evaluarea Națională | Express de Banat

Un expert în Științele Educației explică rezultatele de la...

A început Festivalul „Căluşul Românesc” | Reporter24

A început Festivalul „Căluşul Românesc”, ediția cu numărul 24....

Terminalul T4 al Aeroportului Iași are spațiile comerciale goale. Care este motivul | Ziarul de Iași

Terminalul T4 al Aeroportului Iași are spațiile comerciale goale....