100 de ucraineni au ajuns în SUA pentru antrenamente pe sistemele Patriot

Data:

Un grup de ucraineni a sosit astăzi la baza de antrenament Fort Still din Oklahoma, unde vor fi instruiți pentru a utiliza sistemul de apărare antiaeriană Patriot, transmite Sky News.

Un grup separat de soldați ucraineni a început un antrenament similar în Germania cu o zi mai devreme, potrivit Fox News. În decembrie s-a anunțat că SUA vor furniza Ucrainei sistemul de apărare antiaeriană Patriot, după ce Volodimir Zelenski a călătorit la Washington.

Aceasta este cea mai avansată armă de apărare antiaeriană pe care o oferă SUA. Aceste sisteme ar putea îmbunătăți semnificativ apărarea orașelor ucrainene, în condițiile în care rachetele Rusiei continuă să vizeze infrastructura și regiunile rezidențiale, titrează G4 Media.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related